The One And Only Queen B.

 
 
 
Här är inprincip hela min dag i tre bilder, haha. 
 
Nu har det varit uppehåll här igen, förvånade? Inte jag heller. Idag är det alla- hjärtans dag och jag fick världens finaste ros som blombud från Oscar för en stund sen. Detta är första året på 5 år som vi är ifrån varandra på denna dag, så lyckan när jag fick blombud var enorm. Annars idag har jag mest legat i min säng, har bäddat om med de nya påslakansettet jag köpte från Ellos.se och jag älskar det. Så nu ligger jag här och äter min absoluta favorit marabou ever, Non Stop. Måste passa på innan dom tar bort den. 
 
Sen har jag skrivit ut bilder som en helt sjukt begåvad kille har målat på Beyoncé, ni ser dem på sista bilden. Tänkte göra tavlor av dem, snyggt va? Kanske blir någon mer på the Queen B. Föresten så ska jag och Elin se henne i Juli på Friends Arena, jag är så himla lycklig! 
 
Nu ska jag göra mig ordning för ikväll ska jag och Emma ut och käka alla hjärtans dag middag på Allstar, supermysigt. Hoppas ni alla får en härlig dag. Detta blev ett väldigt virrigt inlägg så jag avslutar det nu haha, puss!