Days Until..

Är det bara jag som har den där appen "Days Until"? Jag älskar den så himla mycket för varje gång jag känner mig depp går jag in där och kollar vad jag har att se fram emot. Mina topp tre favoriter just nu är studentkryssningen som är om bara 29 dagar!? Var typ 100 när jag började räkna ner, sedan Idre som är om 37 dagar och sen sist men inte minst London som det är 72 dagar kvar till. Det är bara några av saker jag har att se framemot i min Days Until app. Det är faktiskt ett tips att man har den appen och lägger in ALLT man ser framemot att göra, för när det är tungt är det alltid bra att se saker man längtar till närma sig. Jag har t.ex. lagt in att jag ska få vara med Charlie (hunden) nästa tisdag. För det är något jag ser framemot, haha vad löjligt de lät. 
 
Jag har haft det jävligt tungt den senaste tiden och har det fortfarande, jag känner mig dock mer samlad nu efter mitt dramatiska nervsammanbrott jag fick för någon vecka sedan. Det kanske var bra att få ut all ilska jag hade inom mig för stunden. Jag mår dock fortfarande inte bra och har inte heller mått riktigt bra på ett bra tag nu och tror inte heller jag kommer kunna bli den jag egentligen är förns jag gått ut skolan och kan lämna många idioter bakom mig för resten av mitt liv. Tanken av att jag snart ALDRIG mer kommer behöva se dom människorna som gjort mitt liv till ett helvete gör mig glad i hela kroppen en liten stund tills jag inser att jag faktiskt ska träffa dom nästan varje dag i typ fyra månader till innan det är över. När jag då kollar in på Days Until appen och ser att saker jag verkligen längtar till närmar sig blir jag faktiskt glad för stunden, även fast det bara är för just de tillfället när jag kollar så är den lilla stunden riktigt jävla skön, jag mår bra då. Att ha saker och se framemot är som en så kallad "morot" för mig ibland och jag tror de skulle funka för många som har de lite tuffare i livet än vissa andra. 
Däremot så funkar ju olika saker för olika människor, men ville bara ge ett litet tips då det funkar lite halvt för mig. 
Det finns många där ute som mår jäkligt dåligt men tänk på att efter regn kommer solsken. Låt aldrig någon annan göra så att du blir mindre lycklig, för du är det viktigaste som du har. 
 
 
 
 
- Godnatt