Vitlök for the win!

 
 
Såhär har hela min dag sett ut ungefär. Var på ett nytt dagis hela förra veckan och fick med mig nån hemsk förkylning sen i fredags. Så har spenderat hela dagen igår och idag i min säng och jag mår äntligen mycket mycket bättre så imorgon blir det jobb. Började få jätteont i ena örat i söndags och googlade runt lite på öroninflammation då och hittade ett knep där man skulle stoppa vitlök i örat och guess what, de funkar! Min värk är betydligt mindre nu, så skönt. 
 
Provade även vitlök i näsan idag, ja jag stinker vitlök just nu haha, och det funkade också!? Det blev dock väldigt starkt med vitlöksdoften men satt med en bit i vardera näsborre i ungefär 10 min och sen var det mycket lättare att andas. Dock så stinker hela jag och hela mitt rum just nu vitlök. Supermysigt haha. Ne men så får ni ont i öronen eller är jättesnoriga så testa vitlök, ett tips. 
 
Nu ska jag fixa ordning lite mat till ikväll sen ska jag väll bara kolla på tv och ta det lugnt och ladda upp för jobb imorgon ute i typ 30 grader. Wish me luck. PUSS!